Quiz : Cable Plant Project Documentation
The job is not finished until the paperwork is done, but cable plant project documentation should be started before the team begins to define what the project is, how it is to be installed and what determines that it is finished. Documentation even provides information needed to operate and repair the cabling. How well do you understand project paperwork?
Created By : Jim Hayes
1. Any project involves a lot of paperwork, but it should begin with a ________ that describes the work to be performed in a way that is understandable to all parties involved.
1) A. Scope of work (SOW)
2) B. Request for proposal (RFP)
3) C. Request for quote (RFQ)
4) D. Contract
Your Answer : A. Scope of work (SOW)
Correct Answer : A. Scope of work (SOW)
Answer is : Correct.
2. While it may be the first paperwork generated, the SOW should fully document the project, including what constitutes successful completion.
1) True
2) False
Your Answer : True
Correct Answer : True
Answer is : Correct.
3. One thing that is usually not included in the SOW is ________.
1) A. Legal, financial and contractual issues
2) B. Exactly what work is to be done
3) C. Where the work is to be done
4) D. The timing of the project
Your Answer : A. Legal, financial and contractual issues
Correct Answer : A. Legal, financial and contractual issues
Answer is : Correct.
4. The SOW should be written to ________.
1) A. Monitor the progress of the work
2) B. Measure the results of completed work
3) C. Help determine when redirection or changes in work are required
4) D. All of the above
Your Answer : D. All of the above
Correct Answer : D. All of the above
Answer is : Correct.
5. Early in the project planning stage, the cabling routing should be established, then walked to inspect it and ________.
1) A. Photos taken to document the routing
2) B. Environments assessed to determine cable types needed
3) C. Distances and locations established for drawings
4) D. All of the above
Your Answer : D. All of the above
Correct Answer : D. All of the above
Answer is : Correct.
6. The project SOW should include relevant codes and standards that will be subject to inspection or testing and documentation when the project is completed.
1) True
2) False
Your Answer : False
Correct Answer : True
Answer is : Incorrect.
7. When the project is ready for bid, a ________ will be given to contractors whose experience, etc., meets the requirements of the project to present their bids.
1) A. SOW
2) B. RFP
3) C. RFQ
4) D. Contract
Your Answer : C. RFQ
Correct Answer : C. RFQ
Answer is : Correct.
8. The ________ is the legal agreement between the contractor and the customer that ensures the customer gets what they expect and the contractor knows what is expected of them.
1) A. SOW
2) B. RFP
3) C. RFQ
4) D. Contract
Your Answer : D. Contract
Correct Answer : D. Contract
Answer is : Correct.
9. The proof of the cabling performance is determined by testing to ________.
1) A. Network requirements
2) B. Cabling standards
3) C. Building codes
4) D. Whatever the customer specifies in the contract
Your Answer : B. Cabling standards
Correct Answer : D. Whatever the customer specifies in the contract
Answer is : Incorrect.
10. Generally, the customer requires the ________ on the project to be finished and delivered before approval of the project and final payment will be made.
1) A. Drawings
2) B. Proof of cabling performance
3) C. Complete documentation package
4) D. Parts lists and sources
Your Answer : C. Complete documentation package
Correct Answer : C. Complete documentation package
Answer is : Correct.
Total Questions in Quiz : 10, 80% Correct
Quiz ArchivesRetake the Quiz